Mag je Zien en Horen! het Keep an Eye magazine

Keep an Eye heeft altijd genoeg gespreksstof. Daarom hebben wij het magazine 'MAGjeZIENenHOREN' uitgebracht, met daarin ondermeer interviews door Juliëtte de Swarte. Wat je er ook vindt, zijn thematische artikelen over bijvoorbeeld jazz en design. En uittips voor momenten dat je interesses éven ergens anders liggen. Dit magazine is een van onze podia om jong talent nog meer te laten shinen. Daarnaast bieden wij op tal van online podia plaats voor hen met hetzelfde doel voor ogen.
MAGjeZIENenHOREN #4/2020
01-10-2020

MAGjeZIENenHOREN #4/2020

Echt een lekker leesnummer voor de donkere dagen voor Kerst. Ons nieuwe magazine is verschenen. Een fijn themanummer over mode, maar natuurlijk lees je ook over al onze andere projecten en evenementen van het afgelopen jaar. Laat de donkere avonden maar komen! Hier hebben wij al vast de digitale versie van 'MagjeZien'. Hij verschijnt natuurlijk ook op papier, mee te nemen tijdens komende evenementen of bij een bezoekje aan onze galerie. Gratis natuurllijk.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #3/2019
15-12-2019

MAGjeZIENenHOREN #3/2019

Zonder overdrijving: het Keep an Eye team is een heel jaar bezig geweest met de vormgeving van het nieuwe Keep an Eye Magjezien. Dat heeft dan wel weer als voordeel dat het tegelijkertijd opnieuw een mooi jaaroverzicht is geworden! Goed om een avondje mee stuk te slaan.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #2/2018
15-12-2018

MAGjeZIENenHOREN #2/2018

Keep an Eye bestond in 2018 tien jaar! En daarmee bestaat ook de International Jazz Award tien jaar. Maar veel meer nieuws in dit nummer van 'Magjezien'. Nieuwe projecten, nieuwe samenwerkingen, uittips, veel interviews en een artikel over de stand van zaken van jazz in Nederland. Ga dit online of op papier lezen.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #1/2017
15-12-2017

MAGjeZIENenHOREN #1/2017

Vol trots presenteren we de allereerste Magjezien (en horen), het magazine vol jazz, mode, design, fotografie, film en meer. In dit blad maakt de Keep an Eye Foundation je graag enthousiast voor allerlei projecten die met kunst te maken hebben. Zo krijg je een blik achter de schermen bij professionals als Jurgi Persoons (hoofddocent van de KABK Mode en Textiel Afdeling), Bart Römer, (directeur van de Filmacademie) en kunstexpert Frank Welkenhuysen (bekend van Tussen Kunst & Kitsch).
Lees meer »