Het Keep an Eye Filmacademie Festival

Wednesday 6 October 2021 t/m Sunday 10 October 2021
Filmmuseum Eye - Amsterdam

Na lang passen en meten in verband met Corona gaat het Festival eindelijk live door! Of moeten wij in filmterminologie spreken over 'knippen in' de agenda? Vijf dagen festival voor eindejaarsstudenten van de Nederlandse Filmacademie. Met als een van de hoogtepunten de uitreiking van de Keep an Eye Filmscore Award, voor de beste filmmuziek.

Vier kandidaten voor Filmscore Award

Sinds 2011 is Keep an Eye partner van het eindexamenfestival van de Nederlandse Filmacademie. Dit jaar vindt de elfde editie van het Festival plaats.
Er studeren dit jaar 12 studenten af aan de opleiding Master of Film, 75 studenten aan de bacheloropleiding en 4 studenten aan de masteropleiding Composing for Film (een samenwerkingsverband tussen het Conservatorium van Amsterdam en de Nederlandse Filmacademie). Alle studenten presenteren hun afstudeerprojecten tijdens het Festival aan de pers, professionals en het publiek.

Net als voorgaande jaren vormt het Eye Filmmuseum het festivalhart van het Festival. Het masterdeel zal dit jaar plaatsvinden in MACA (Moving Arts Center Amsterdam), een dit jaar opgerichte broedplaats voor kunstenaars op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Binnenkort vind je hier meer informatie.