Jong en oud verbonden op het podium

Friday 14 January 2022
Rosa Spier Huis - Laren

Gaat een kunstenaar ooit met pensioen? Het antwoord daarop is meestal nee. Een bijzondere plek waar kunstenaars wonen en werken is het Rosa Spier Huis. Een woon- en werkcentrum voor kunstenaars en wetenschappers. Zij wonen hier onder gelijkgestemden. Het Rosa Spier Huis biedt bewoners, maar ook kunstenaars van buiten, een podium om hun inspiratie te delen met het publiek.
  • Jammer genoeg wordt dit concert door Corona uitgesteld. Wij houden je hier op de hoogte van een nieuwe datum.

Deze keer: Hyoseon Kim - Around Sunny (jazz)

“Een warme en openhartige muzikale reis met een prachtige jonge Koreaanse zangeres.”

Vocaliste Hyoseon Kim (Sunny) is een jazz-zangeres uit Zuid-Korea. Momenteel studeert zij een master zang aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2015 richtte zij haar ensemble ‘Around Sunny’ op. Dit kwartet laat zich inspireren door traditionele jazz, maar ook door de meer moderne jazz. Ook brengen zij composities van Hyoseon Kim ten gehore.
De luisteraar wordt meegenomen op een muzikale reis met haar eigen werk, maar ook jazzstandards waarin onder meer de invloed van vocalisten als Dianne Reeves, Kurt Elling, and Norma Winstone terug te horen is. Met haar fluwelen stem en haar kwartet schildert Hyoseon Kim (Sunny) een prachtig muzikaal jazzportret.

Hyoseon Kim wordt begeleid door Áron Gunst - piano, Eloi Pascual Nogué - drums, en Tine Šinko - bas.

Lees hier meer >