Summer Jazz Workshop & concert Large Ensemble

Monday 26 June 2023 t/m Friday 30 June 2023
Blue Stage - Conservatorium van Amsterdam

Zomerse jazz! De zomer komt er aan en dat betekent Keep an Eye Summer Jazz Workshop! Van 26 tot en met 30 juni organiseert de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam weer de Keep an Eye Summer Jazz Workshop.

CONCERT LARGE ENSEMBLE:  
Donderdag 29 juni 19.30 uur
Conservatorium van Amsterdam, CvA Blue Stage
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam


Al meer dan tien jaar is de Keep an Eye Summer Jazz Workshop dé gelegenheid voor professionele musici en muziekvakstudenten vanover de hele wereld om zich onder leiding van internationale topmusici een week lang intensief te verdiepen in jazz.

Met een faculty van topmuzikanten/docenten Aaron Parks, Ari Hoenig, Ben Wendel, Clemens van der Feen, Jason Palmer, Jesse van Ruller, Lage Lund, Matt Penman, Seamus Blake, Theo Bleckmann, Tineke Postma.

Tijdens deze uitwisseling krijgen muziekstudenten vanover de hele wereld de kans om samen te spelen, workshops te volgen. Er zijn jamsessies en concerten. Het wordt een onvergetelijk week voor velen.
Op donderdag 29 juni kun je komen luisteren naar het Keep an Eye Large Ensemble onder leiding van Yaniv Nachum met gastsolist Theo Bleckmann (zang).
De voor een GRAMMY® genomineerde Theo Bleckmann, een jazz-zanger en componist van nieuwe muziek met een eclectische smaak en buitengewoon talent, maakt muziek die op een toegankelijke manier verfijnd, onsentimenteel emotioneel en serieus speels is.

Zijn werk wordt omschreven als "van een andere planeet" (New York Times), als "magisch, futuristisch" (AllAboutJazz), "grenzeloos" (Citypaper, Philadelphia), "transcendent" (Village Voice) en "briljant" (New York Magazine