Studio 150 Sessions #42

Thursday 25 January 2024
online te luisteren via Studio 150/Bethlehemkerk

Deze voormalige kerk in Amsterdam Noord werd recent omgevormd tot een van de meest spraak- en geluidmakende opnamestudio's van Nederland. En daarbuiten. Hier doet Keep an Eye in principe hetzelfde als bij andere concerten, maar deze optredens worden live gestreamd via Facebook en Youtube. Gemiddeld rekenen wij op zo'n 4.000 luisteraars en kijkers. Deze concertjes worden maandelijks op de laatste donderdag uitgezonden. Jazz, klassiek en bij wijze van pilot ook kleinkunst!

Deze maand:
JAÏNDA

JAÏNDA (21) treedt al sinds haar 10e op en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de grootste zangtalenten in Nederland. Het winnen van het landelijke ‘Kunstbende Young Creators Festival’ en vervolgens haar selectie en succesvolle deelname in 2021 en 2022 aan het talentvolle Nationaal Jeugd Jazz Orkest, zijn daar een bevestiging van. Ze kreeg vocal coaching van Michelle David en Ruben Hein. Sven Hammond en anderen bij het tv- programma Matthijs Gaat Door vergaapten zich aan JAÏNDA’s performance, haar zuivere, fluwelen stem, de flexibiliteit en haar achterliggende passie.

JAÏNDA brengt grote zangeressen uit het naaste verleden in herinnering. Haar eigen sound, twist en songs stuwen haar door naar het heden en een ongetwijfeld mooie toekomst.

Wil jij live aanwezig zijn bij dit concert? 
Stuur dan vóór 20 januari een mailtje >