Keep an Eye werkt vanaf nu samen met het Amsterdams Kleinkunst Festival!

17-09-2017
Keep an Eye en het AKF gaan intensief samenwerken in een serie masterclasses. Schrijf je dus direct in voor de AKF Sonneveldprijs 2018...! Ondermeer Wimie Wilhelm en Herman van Veen delen hun ervaringen met jou als aanstormend kleinkunstenaar.

'Lachen werkt aanstekelijk….organiseer een epidemie.' - Uma Thurman, Amerikaans actrice

Volg het Kleinkunst Festival: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


AANMELDEN >

Met ingang van 2018 werkt de Keep an Eye Foundation samen met het Amsterdams Kleinkunst Festival en ondersteunt een serie masterclasses voor jong aanstormend talent. De serie masterclasses is gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.

In de periode van januari tot en met april 2018 werken de deelnemers aan het concours, op weg naar de halve finale, aan hun artistieke ontwikkeling.Tijdens deze intensieve masterclass serie stimuleren Keep an Eye en het Amsterdams Kleinkunst Festival de ontwikkeling van kleinkunsttalent op zowel artistiek- als zakelijk vlak.
De masterclasses zijn ingedeeld in twee programmalijnen; 1) Artistieke ontwikkeling en 2) Ondernemen.

  • De artistieke masterclasses richten zich op de inhoudelijke ontwikkeling van jonge kleinkunsttalenten. Ondernemen behandelt de zakelijke aspecten van het vak.
    Onder meer Wimie Wilhelm en Herman van Veen verzorgen aankomend voorjaar de masterclasses. In het najaar van 2018 komen de zakelijke aspecten van het vak aan bod.

Met de samenwerking tussen de Keep an Eye Foundation en het Amsterdams Kleinkunst Festival wordt het al bestaande masterclass programma geïntensiveerd en wordt de kwaliteit van de individuele deelnemers aan het concours verhoogd. Daarmee wordt ook de ontwikkeling van de kleinkunst in Nederland versterkt. De samenwerking vormt daarmee een belangrijke impuls voor de kleinkunstsector als geheel. Bovendien versterkt het Amsterdams Kleinkunst Festival hiermee de verbindende factor tussen de kunstvakopleidingen en de beroepspraktijk.

  • Het gehele masterclass programma van 2018 wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van het Amsterdams Kleinkunst Festival: KIJK HIER >

De Keep an Eye Masterclasses worden verder ondersteund door: Prins Bernhard Cultuurfonds, Ramses Shaffy Fonds, Buma Cultuur, Amsterdams Fonds voor de Kunst en Fonds Podiumkunsten