Het hing in de lucht ... Winnaars The Records 2017

30-11-2017
Vlak voor de finale van The Records afgelopen zaterdag hing er nog 15 centimeter sneeuw in de lucht. Toch zijn die avond alleen de prijzen gevallen en lieten de (meeste) fans zich niet tegenhouden om er bij te zijn.

Volg The Records: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


(foto's: Pieter Kunnen) KIJK HIER >

Bij The Records is er geen plaats voor een eerste, tweede of derde eindnotering. Er is 'maar' plaats voor drie gelijke plaatsen, drie bands die ieder € 10.000,-  te besteden krijgen voor een volledige CD-productie. Om daarmee hun toegang tot de professionele podia in de toekomst te vereenvoudigen.

De winnaars zijn de bands:

Spoken + 2
- Sanne Huijbregts - Stephanie Francke - Wietse Voermans - Ruben Verbruggen - Matthias van den Brande - Friso van Wijck

Molino
- Oliver Emmitt - Axel Schappert - Alistair Payne - Linus Kleinlosen - Matthias Ingiberg Sigurdsson - George Hadow

Larchey Zore Quartet
- Charley Rose - Matis Cudars - Wilfried Wilde - Tancréde D. Kummer

  • Wij feliciteren jullie allemaal van harte met deze erkenning en zien jullie in 2018 terug bij de presentatie van jullie nieuwe cd's!

 

Het hoor- en zichtbare resultaat uit 2016

Tijdens het avondvullende concert gaven ook de winnaars uit 2016 acte de présence. Door middel van een mini-concert presenteerden zij de CD, die zij het afgelopen jaar uitbrachten. Binnenkort te koop of op bijvoorbeeld Spotify. 

De lichting uit 2016:

How Town
zang/contrabas Lennart Heyndels - composities Sarah Klenes - zang Elina Silova - zang Laura Polence  -  zang/gitaar Matis Cudars

O.W.A.L.
alt saxofoon Charley Rose - zang Rémi Ploton - piano/synthetsizer Samuel Mastorakis - vibrafoon/live electronics Louis Navarro - drums/composities Tancrède D.Kummer:

Trempera!
trompet Bruno Calvo  - tenor sax/bas klarinet Lluc Casares - piano Xavi Torres - contrabas Giuseppe Romagnoli - drums Joan Terol