Winnaars ronde 6 van Maker zoekt Maker. Op weg naar LAWINES van erkenningen?

12-11-2021
Maker zoekt maker, zoals je weet hét platform waarop Keep an Eye matchmaker wordt. Waardoor een componist de perfecte tekstschrijver vindt. Of een circusclown zijn/haar kleding-designer, enzovoort, enzovoort. Hebben twee partijen elkaar via ons gevonden? Dan kunnen ze samen aan de slag gaan met het projectplan/begroting en deze indienen om zo aanspraak te maken op maximaal € 2500,-.

Volg Maker zoekt Maker: 
< TERUG  VERDER>
Naar alle berichten >


Ga naar Maker zoekt Maker >

Dit kwartaal feliciteren wij Judith Rijsenbrij & Esra Copur!

Judith, zangeres/muzikant  (CvA Pop) & Esra, fashiondesigner (HKU Fashion Design)

The Golden Record

Puntjudith (Judith Rijsenbrij) werkt de komende maanden aan de productie van een korte film als een visuele pilaar van haar tweede EP, LAWINES. Met deze productie laat ze de chaos van de stad achter zich en zoomt verder uit. Op de EP speelt Judith met de thematiek van The Golden Record: de menselijke poging het leven proberen te vatten door een gouden langspeelplaat het universum in te sturen.

Met deze bijdrage van Maker zoekt Maker willen Judith en Esra een fashion-installatie realiseren die te zien zal zijn in de film, geregisseerd door Vincent Tilanus. De installatie zal ook te zien zijn op het podium tijdens de première van de nieuwe live-show van Puntjudith eind mei 2022.

Het belangrijkste thema in hun werk wordt de bewustwording van een generatie millenials. De duurzame manier van werken van Esra Copur sluit daarin naadloos aan bij Puntjudith haar muzikale zoektocht naar een generatie op zoek naar houvast in het dagelijks leven.

Bekijk en beluister hier het werk van Puntjudith >
En bekijk hier het werk van Esra >  • Ook kans maken op de € 2.500,- bijdrage van Maker zoekt van Maker? Meld je dan vóór 1 januari aan. Hoe? Bekijk de promo-video!