Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert: Keep an Eye Masterclasses - Wimie Wilhelm

15-11-2017
Op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018 vindt de Keep an Eye Masterclass onder leiding van Wimie Wilhelm plaats. Het is de eerste in de reeks masterclasses die aan de deelnemers aan de AKF Sonneveldprijs 2018 worden gegeven.

Volg het Kleinkunst Festival: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN 


Wimie Wilhelm gaat overdag aan het werk met het eigen materiaal van de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Het publiek krijgt hier ’s avonds een mooi overzicht van.

Keep an Eye Masterclasses

Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival, dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds, samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent. Dit gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.
In de periode van januari tot en met april 2018 werken de deelnemers aan het concours, op weg naar de halve finale, aan hun artistieke ontwikkeling. Tijdens deze intensieve masterclass serie wordt de ontwikkeling van kleinkunsttalent op zowel artistiek- als zakelijk vlak gestimuleerd.

Wimie Wilhelm

Wimie Wilhelm acteert, regisseert en maakt cabaret. Naast haar eigen cabaretvoorstellingen, regisseerde ze onder andere bij het Noord Nederlands Toneel en speelde en regisseerde ze bij muziektheatergezelschap Orkater. Verder is ze ook te zien geweest in diverse televisieseries

Meer informatie en reserveren

- Datum: vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018
- Tijd: 20.30 uur
- Locatie: Klif 12, Den Hoorn, Texel
- Kosten: € 15,00, reserveren: www.detoegift.com