Onder toeziend oog van Raoul Heertje: de masterclasses

28-03-2018
Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert de Keep an Eye Masterclasses voor jong aanstormend talent. Wat zijn de struikelblokken, valkuilen en hoe blijf je ook commercieel blijmoedig?

Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert: Keep an Eye Masterclasses: Raoul Heertje

Volg het Kleinkunst Festival: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN 


Op woensdag 11 april 2018 vindt de Keep an Eye Masterclass onder leiding van 
Raoul Heertje plaats. Het is de derde in de reeks masterclasses die gekoppeld is aan de AKF Sonneveldprijs.

 Onder toeziend oog van Raoul Heertje kondigen de presentatoren van het Amsterdams Kleinkunst Festival, Nina de la Croix, Yvonne van den Eerenbeemt, Soraya de Bakker en Sophie de Hart, verschillende acts aan en af. Raoul Heertje licht toe welke facetten er spelen bij het presenteren van een cabaretavond, wat de valkuilen zijn en hoe verder te gaan als er onverwachte dingen gebeuren. Een kijkje in de keuken dus van het vak van presentator.Raoul Heertje


Raoul Heertje (1963) is schrijver, presentator en stand-up comedian. In 1990 initieerde hij Comedytrain, een gezelschap stand-up comedians die deze kunstvorm in Nederland introduceerde en jonge talenten de kans gaf zich te ontwikkelen. Later kwam daar Toomler bij als vaste speelplek voor comedians. Jarenlang was hij de vaste teamcaptain bij het televisieprogramma Dit was het nieuws.
Heertje schreef columns en interviews voor verschillende media, had een eigen talkshow onder de naam Heerlijk eerlijk Heertje en bracht het boek Mark Rutte is lesbisch uit.Keep an Eye Masterclasses


Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival dankzij de inzet van het Prins Bernhard Cultuurfonds samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent. Gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.
In de periode van januari tot en met april 2018 werken de deelnemers en presentatoren van het concours aan hun artistieke en zakelijke vakmanschap. 

Meer informatie en reserveren


- Datum: woensdag 11 april 2018

- Aanvang: 20.30 uur

- Locatie: Theater Bellevue, Amsterdam

- Kosten: € 7,50

- Reserveren: www.theaterbellevue.nl