Over de Keep-an-Eye-benadering

01-01-2020
Bij verder lezen kom je er achter dat Keep an Eye nogal een actieve en betrokken partner is in alle projecten. Vaak werken wij gelijk op met onze organiserende 'wederpartij' en fungeren wij als sparringpartner. In andere gevallen lopen wij voor de troepen uit en ontwikkelen zélf nieuwe projecten!
FOTO-ALBUM: in 2018 bestond Keep an Eye 10 jaar >>FOTO-ALBUM: in 2018 bestond Keep an Eye 10 jaar >>

Hier vind je een kleine index:  
 OVER ONS 
 AANVLIEGROUTES 
• BACKSTAGE 
• PRINS BERNHARD CULTUURFONDS
• PROJECTEN 
• SAMENWERKING 
• GROTE NAMEN 
• MEDEWERKERS
 

Ga hier verder voor Engelse samenvatting:
• ENGLISH SUMMARY


'De gehele cultuur vertelt je dat je moet opschieten, terwijl kunst je vertelt om de tijd te nemen. Luister altijd naar kunst' - Junot Diaz

Keep an Eye aanvliegroutes

Keep an Eye ondersteunt jonge talenten. Om te proberen hen een succesvolle plaats binnen hun beroepsveld/discipline te verschaffen. Voor een doelgroep die hen aan een lange en voorspoedige carrière kan helpen. Want dat zij straks op eigen benen kunnen staan is de ultieme doelstelling voor Keep an Eye én natuurlijk voor henzelf. Vandaag de dag volgt Keep an Eye de volgende routes:

  • Samenwerking met opleidingen. Waar je als jong aanstormend talent begint.
  • Samenwerking met festivals. Festivals sluiten vaak aan, waar opleidingen stoppen. Niet dat de opleidingen zaken laten liggen, het is eerder dat festivals een meer praktijkgerichte en bredere podiumervaring bieden. Je staat er dan toch echt even alleen voor op dat podium. Keep an Eye selecteert festivals die dezelfde visie op begeleiding van jong talent hebben als Keep an Eye zelf.
  • Keep an Eye Academy met vakinhoudelijke - en ondernemersvaardigheden. Waar Keep an Eye niet zelf het voortouw neemt, daar ondersteunen wij onze partners in nieuwe ontwikkelingen.
  • De Keep an Eye Concertjes met podia waar mucisi meer exclusieve speelervaring opdoen in een intieme setting.
  • De Keep an Eye WWW.ereld. Logisch om in deze tijd aan de online podia te denken, voor nog meer exposure. 'Print' is echter nog steeds niet ouderwets.

Projectpagina's
met video's en publicaties »

Jong Metropole in het Goffertpark Nijmegen
Jong Metropole in het Goffertpark Nijmegen

De Keep an Eye Academy
Voor zowel studenten als alumni vinden wij ondernemerschap een belangrijk aandachtspunt. Keep an Eye startte daarom in 2017 met de Keep an Eye Academy. Workshops die aansluiten op de behoeften van beginnende artistiekelingen. Waaronder workshops over (online)marketing en een bedrijfsplan maken.
Binnen de Academy en  onze galerie financiert Keep an Eye met ingang van 2018 jaarlijks masterclasses bij diverse opleidingen en festivals.

Maker zoekt MakerNieuwe MakersConcertjes en The Youngsters
Keep an Eye is een actieve stichting en ontwikkelt heel graag eigen initiatieven. Initiatieven die er nog niet zijn/waren en die daardoor een mooie aanvulling zijn op het aanbod van de culturele opleidingen/festivals. 
Keep an Eye heeft al vanaf de start een passie voor muziek. Begonnen met jazz, later uitgebreid met klassieke muziek en nog later met muzikaal kleinkunst talent. Deze passie vind je ook terug in de Keep an Eye Concertjes en the Youngsters. Breder van opzet zijn de, eveneens nieuwe, initiatieven Maker zoekt Maker en Nieuwe Makers.

Online www-ereld omvattende podia
Tot nu hebben wij het over podia 'in real life', maar net als onze doelgroep, de 'Keep an Eyers', beseffen wij dat de online wereld een wwww.ereld omvattend podium is. Daarom doen wij hier op deze site en in de social media (royaal meer dan 40.000 volgers inmiddels) uitgebreid verslag over onze projecten. Om de 'Keep an Eyers' ook daar in de spotlights te helpen.
Daarnaast zetten wij hen in de schijnwerpers in de Keep an Eye interviews. Interviews met mannen en vrouwen uit het vak, juryleden, docenten en winnaars. Lees verder het Keep an Eye Magjezien en de knipselkrant van Pouloeuff. Sla verder de blogs over kunst niet over. 

Podium 'in print':
MAGjeZIENenHoren #3 »


Lees hier verder over: 
De BLOK'S-projecten >   
'Hoe is het nu met?' (talent-update) >
De interviews >   Pouloeuff's Blog >   
Award >
   Kledinglijn >  
Platenlabel >