Wonderfeel Festival en Keep an Eye: verwonder je!

24-09-2018
De laatste beelden van Wonderfeel Festival van dit jaar passen zeker bij het mooie weer dat wij nu nog even beleven. En zij staan voor de nieuwe aankomende samenwerking tussen Wonderfeel en Keep an Eye. Klassieke muziek op zijn best én zijn breedst.

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival met klassieke muziek midden in de natuur:
 350 musici – ruim 125 concerten – muziekdocs – lezingen – poëzie – dans – kinderactiviteiten – rollende keukens.

Volg Wonderfeel Festival: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN >


(Foto's: Foppe Schut en Juri Hiensch)

Zoals je misschien weet is Keep an Eye 10 jaar geleden gestart met een jazz-project. Inmiddels zijn dat er vier geworden, naast vele andere projecten die wij begeleiden. Soms vliegen die projecten de hele wereld rond in een internationale samenwerking.
Maar recent kwamen wij in aanraking met een paar initiatieven met meer lokale 'roots'. Met meer dan internationale allure, dat dan weer wel.

Wij vonden het wel weer eens tijd worden om muziek, nu dan klassieke muziek, (opnieuw) 'op te nemen' in onze projecten. Naast alle projecten die wij blijven begeleiden natuurlijk!
Wij zijn dan ook erg verheugd dat wij met ingang van 2019 samenwerken met Wonderfeel Festival! En laten weten dat wij vandaag al met de organisatie aan het werk zijn om al het jonge talent dat daar optreedt nog meer te laten schitteren en nog beter te laten klinken. Als dat laatste nog mogelijk is natuurlijk.
Wij houden je ondermeer hier op de hoogte van de ontwikkelingen.

LEES MEER >