Hemd van het lijf: jonge talenten in gesprek/podcast met oude(re) rotten

16-10-2021
Wat is die éne tip of dat éne gesprek dat alles veranderd heeft? En waren het andere tijden of zijn er juist nog steeds veel overeenkomstige hobbels op de weg naar bekendheid? We hebben de handen ineengeslagen met journalist en presentator Luuk Heezen om een inspirerende podcastreeks neer te zetten.

Volg de Young Talent Podcast: 
< TERUG  VERDER>
Naar alle berichten >


Vragen die je altijd al wilde stellen

In deze voorlopig twaalfdelige serie gaan jonge talenten in gesprek met mensen uit de kunst en cultuur die al een naam opgebouwd hebben. Zo worden onder andere Karin Bloemen, Benjamin Herman en Hella Jongerius het hemd van het lijf gevraagd.

Aanstormende talenten gaan met hen in gesprek en mogen daarnaast vragen stellen die ze altijd al hebben willen stellen. Ook andersom is er kans om vragen aan de jonge talenten te stellen. Op die manier ontstaat een gebalanceerd beeld van de wereld waarin ze zich beide ontpop(t)pen tot inspirerende kunstenaars in binnen- en buitenland.

Wat waren grote struikelblokken en wat viel juist mee? Wat is die éne tip of dat éne gesprek dat alles veranderd heeft? En waren het andere tijden of zijn er juist nog steeds veel overeenkomstige hobbels op de weg naar bekendheid?

Wie is Luuk Heezen?

Luuk maakt onder andere reportages voor Nooit Meer Slapen en Radiodoc (Radio 1), heeft zijn eigen radioprogramma en podcast Kunst Is Lang. Hij is daarnaast freelance gespreksleider en maakte programma’s voor BNN.
Nu gaat hij aan de slag met en voor Keep an Eye! Als host zal Luuk ervoor zorgen dat de gesprekken in goede banen geleid worden en hij werkt daarnaast inhoudelijk mee aan het concept voor de podcast.

Begin 2022 is de eerste uitzending te beluisteren. Houd ons in de gaten voor meer info rondom de (release van de) Young Talent podcast!

Wordt vervolgd!