Keep an Eye jazz op radio 6

31-03-2011
Op 31 maart en op zondag 3 april 2011 werd op initiatief van de Keep an Eye Jazz Foundation en het Conservatorium van Amsterdam, de Keep an Eye Jazz Award 2011 georganiseerd. Radio 6 deed hier verslag van, dus luister hier.

Muziek is om naar te luisteren, dus...

Op 29 maart vond de bandfinale plaats, waarvan het Daniel Mester Quartet de winnaar werd. Het in Nederland gevestigde kwartet, onder leiding van de Hongaarse saxofonist Daniel Mester, won hiermee een bedrag van 2.500 euro.

Jazz Jong ontving onlangs de opnames van de bandfinale. Hieronder is de gehele sessies van het Daniel Mester Quartet te horen, samen met enkele hoogtepunten van de andere deelnemers. De overige opnames zijn vrijdag 8 en 15 juli van 19:00 te beluisteren via het digitale themakanaal Jazz JongOp 31 maart  en op zondag 3 april werd op initiatief van de Keep an Eye Jazz Foundation, en het Conservatorium van Amsterdam, de Keep an Eye Jazz Award 2011 georganiseerd.  Op 29 maart vond de bandfinale plaats, waarvan het Daniel Mester Quartet de winnaar werd. Het in Nederland gevestigde kwartet, onder leiding van de Hongaarse saxofonist Daniel Mester, won hiermee een bedrag van 2.500 euro.

Jazz Jong ontving onlangs de opnames van de bandfinale. Hieronder is de gehele sessies van het Daniel Mester Quartet te horen, samen met enkele hoogtepunten van de andere deelnemers. De overige opnames zijn vrijdag 8 en 15 juli van 19:00 te beluisteren via het digitale themakanaal Jazz Jong.