Promo-video 10 jaar International Jazz Award

09-02-2018
Bekijk hier al vast de promo voor de tiende versie van de Keep an Eye International Jazz Award. Én ben er bij: drie avonden jazz van de beste (jong talent) bands uit Europa en Amerika! Maart - Amsterdam - Blue Note - BIMHUIS - toegang gratis!

Volg de Jazz Award: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


De twee avonden van de halve finales zijn op 19 en 20 maart. En worden gehouden in de Blue Note in het Conservatorium van Amsterdam. 
Daar strijden de 'Amterdamse bands' om een plaats in de finale. Hier wordt het al een volle bak, dus kom op tijd voor een goede plaats!

De finale op 22 maart is als vanouds op hét jazzpodium van Nederland, het BIMHUIS in het Muziekgebouw aan het IJ. De afgelopen jaren kwam de stoom uit ramen en deuren. Dus voorkom dat je in de rij komt te staan of zelfs niet meer naar binnen kunt. Het zal zeker niet de eerste keer zijn dat wij belangstellenden teleur moeten stellen. 

  • Het wordt een spectaculaire avond, want dit jubileum gaan wij zeker vieren! Onder andere met een zeer bijzondere, graag geziene (vooral ook gehoorde) gastpresentator.