Grootse fotoprijzen tijdens Grand Grant Evening

01-11-2018
Met genoegen nodigen wij je uit voor de feestelijke Grand Grant Evening van de Fotovakschool in LantarenVenster in Rotterdam, waarbij de Keep an Eye Fotovakschool Grant zal worden uitgereikt.

Volg de Fotovakschool Grant: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


42 getalenteerde studenten die dit schooljaar zijn afgestudeerd aan de Nederlandse Fotovakschool, faculteit van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, hebben hun beste fotografische werk tentoongesteld tijdens de Graduation Show 2018.

Tijdens deze voorronde heeft een professionele interne jury 10 kandidaten genomineerd die doorgaan in de race voor de Keep an Eye Grant. De kandidaat met het beste fotografische werk en het meest originele projectplan zal met de hoofdprijs van € 10.000,- naar huis gaan. Dt is de grootste prijs die wordt uitgereikt in de Nederlandse fotografiewereld!

Tijdens de avond zal een professionele externe jury bestaande uit Marcel Molle, Ruud Visschedijk en Ari Versluis, de grote winnaar bekend maken.
Ook wordt op deze avond de Keep an Eye aanmoedigingsprijs ter waarde van € 2.500,- uitgereikt en een publieksprijs van € 2.500,-. De winnaars krijgen zo een stimulans aan het begin van hun veelbelovende fotografiecarrière.

Maar er is meer!

De Grand Grant Evening wordt feestelijk omlijst door muzikale optredens, presentaties en bijzondere ontmoetingen. Het Isla van Hout jazztrio geeft een miniconcert en de winnares van vorig jaar, Judith Helmer, komt vertellen hoe het haar is vergaan.
De presentatie is in handen van Marlijn Weerdenburg.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 29 november 18.30 uur inloop. Einde van de avond 22.00 uur. 
  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam.