Tanja Smeets in 'Keep an Eye Spacemakers'

08-06-2018
Tanja Smeets is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Utrecht. Zij haalde een graad in fine art van ArtEZ Institute of the Arts in Arnhem. Haar werk is getoond in talloze musea en galeries over de hele wereld. Inclusief the Henan Museum (Zhengzhou, China), TextielMuseum (Tilburg), Centraal Museum (Utrecht), Museum Boijmans van Beuningen (Rotterdam), The Gyonggi International Ceramics Biennale, Icheon (Zuid Korea) and the Museum of Arts and Design (New York, USA).

Tanja met Galerie Pouloeuff en Keep an Eye in 'Spacemakers'

Volg 'Spacemakers': < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN 


Galerie Pouloeuff en de Keep en Eye Foundation vinden het belangrijk om jonge talentvolle kunstenaars verder te helpen in hun artistieke carrière. De galerie biedt kunstenaars meer dan alleen een ruimte om hun werk te presenteren. Zo worden er regelmatig workshops georganiseerd onder de naam Keep an Eye Academy, waarin ondernemerschap voor kunstenaars centraal staat.

Galerie Pouloeuff wil jonge kunstenaars nog verder begeleiden in hun artistieke en inhoudelijke ontwikkeling. In Keep an Eye Spacemakers wordt de inhoudelijke expertise van succesvolle, ervaren beeldend kunstenaars gekoppeld aan gemotiveerde jonge beeldend kunstenaars.

Keep an eye Spacemakers is bedoeld voor jonge kunstenaars die uitgedaagd willen worden in hun werk. En hun grenzen en mogelijkheden willen oprekken. Kunstenaars die graag discipline overschrijdend zouden willen werken en nieuwe technieken willen onderzoeken in hun werk. Verdieping en onderzoek staan centraal.
Er worden kunstenaars uitgenodigd die, zowel in hun conceptuele benadering, als in techniek en materiaalgebruik, heel uiteenlopend werk maken. Er worden 5 kunstenaars uitgenodigd om deel te nemen aan een werkperiode van 1 maand, voorafgaand aan de expositie in de galerie. 

  • De eerste Spacemakers start in het najaar van 2018, onder begeleiding van Tanja Smeets. Meer informatie volgt snel.