Match your way to the top! (óf) Mats je Match! Maar meld je aan vóór 1 april....

03-03-2023
Keep an Eye treedt op als matchmaker zodat een componist de perfecte tekstschrijver vindt, een circusperformer een kostuumontwerper, een startende band hun fotograaf, enzovoort. Hebben twee partijen elkaar gevonden? Dan kunnen ze samen aan de slag gaan met het projectplan en begroting en deze indienen om kans te maken op financiële ondersteuning van het project ter waarde van maximaal € 2.500,-

Volg Maker zoekt Maker: 
< TERUG  VERDER >
Naar alle berichten >


Ga naar Maker zoekt Maker >

Sinds 2020 gaan kunstenaars uit alle verschillende disciplines via ons online platform op zoek naar hun perfecte match! Naast promotie van het project op ons platform en op social media zetten wij daarnaast de vraag uit bij de relevante kunstopleidingen (inclusief al onze partners). Zo worden de creatieve makers op deze manier zo snel mogelijk aan elkaar gekoppeld.

Dat smaakt naar meer…

Wegens het succes van de afgelopen rondes belonen we voor de tweede keer niet één, maar maarliefst VIER gematchte makers met financiële ondersteuning van hun plan ter waarde van maximaal € 2.500,-! 
Wees er snel bij, want je kunt je nog aanmelden tot 1 april 2023!

Meld je hier aan!
(vóór 1 april) »

Ga je het niet halen? De eerstvolgende deadline is op 1 oktober 2023! Neem snel een kijkje op Maker zoekt Maker voor meer informatie.

 

Trots als een pauw

We zijn ontzettend blij dat ons matchmaking platform door steeds meer mensen gevonden wordt en we steeds meer interdisciplinaire acts hebben kunnen matchen. We proberen jonge makers een netwerk aan te bieden dat verder reikt dan de muren van hun eigen opleiding en hebben op deze manier al een aantal prachtige projecten een steuntje in de rug hebben kunnen geven!

Zo hebben we Zoë Zita Mesman (ArtEZ) en Flip Kwakkel (HKU) op weg kunnen helpen met hun fashionfilm Falling Into Place. Hebben we Judith Rijsenbrij (CvA Pop) en fashiondesigner Esra Copur (HKU Fashion Design) een start kunnen geven met hun fashion/film-installatie. Hebben pianist/componist Floris Kappeyne (CvA jazz) en danseres en zangeres Sophie Prins (AHK) hun compositie en choreografie kunnen verwezenlijken. Hebben we Jacopo Grilli (Academie van Bouwkunst) en Duo Era (CvA klassiek) op weg geholpen om klassieke muziek ook in de open ruimte uit te kunnen voeren. Hebben Music Performance Artist Gemma Luz Bosch (HKU) en Mechanical Mime-maker en installatiekunstenaar Jurriaan de Vos (AHK) hun ‘zwerm van geluid’ kunnen realiseren. Heeft het Nachtlicht Ensemble (HKU) hele persoonlijke portretten kunnen laten maken door Raphaelle Hughes (Rietveld Academie) voor hun voorstelling Unknown Stories. En heeft het Epos Ensemble (CvA) de kans gekregen om met scenograaf Nynke Koopmans (AHK) prachtige kostuums en een inklapbaar decor te kunnen ontwikkelen voor De Wraak van Lorre!